maanantai 2. toukokuuta 2011

Odottelua.

Salpaus Rogaing on sitten ensi lauantaina.Ei tässä ole enää muuta tehtävissä kuin odotella.Juoksua tuli viime viikolle noin 9 tuntia.Melontaa 5 ja sitten vielä polttopuun sahausta ja hyötypyöräilyä.Ei tämä oikein lepäämiseltä näytä, mutta jos tällä viikolla malttaisi paremmin.
Tänään varovasti kokeilin juoksukuntoa juoksemalla 3000m kiihtyvä vauhtista.Myötätuulta oli noin 3ms.
Hyvinhän tuo kulki,yllättävänkin hyvin.Tonnit veivät 3.53-3.44-3.30.Lopussa hapensaannin kanssa teki hieman tiukkaa,mutta muuten kaikki toimi mukavasti.
Turhahan tuo harjoitus oli lauantaita ajatellen,mutta muuten on välillä kiva kokeilla vakio pätkällä sen hetkinen kunto.Palautua kyllä ehtii.

Virittelin tuossa äsken uutta 3 litraista Ospreyn juoma pussia Deuterin Race-x reppuun.Menihän tuo,juuri ja juuri.
Mammutti marssilla kului nestettä 14 tunnin suorituksessa 3,5 litraa.Silloin tosin kuljettiin yöllä viileässä,mutta uskoisin tuon määrän nytkin riittävän.3 litraa urheilujuomaa ja lisäksi vielä 0.5 litraa tuhtia proteiini juomaa.Siinä juotavat.Lisäksi vielä suolatabletteja,ruisleivän pala sekä energia patukoita.Eiköhän näillä eväillä jaksa?Pitää vielä tuumia.
Vaatteista en vielä tiedä,katsotaan miten sää kehittyy.Sateita ei ainakaan näyttäisi olevan tulossa,lämpöä ehkä noin 15c päivällä, yöllä 5c.

Kisahan loppuu 24.00.Sitten suihkuun ja muut huolto hommat.Nehän kestävät tunnetusti pidempien ulkoilujen jälkeen pitkään,ja sitten vielä pari tuntia kotiin.Kotona toivottavasti ennen neljää.Muutama tunti unta ja sitten reippaana äitienpäivää juhlimaan.Eipähän tarvitse kahvipöydässsä kaloreita laskeskella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti