sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Hyvä on hiihtäjän hiihdellä.

Karhunperänrahka,ohramaanrahka,orhijoenrahka,haapasuo,karhunperänrahka.

Kaikki samalla hiihtokierroksella.Eikä matkaakaan kertynyt kuin vajaa 17km.Lunta oli yllättävän paljon,pehmeämmissä paikoissa upotti saappaanvarren syvyyteen,Pääsääntöisesti selvisi paljon vähemmällä upotuksella.Metsätaipaleilla jossa puista pudonnut lumi oli pakkautunut tiiviiksi sai hiihdellä kantavalla hangella.
-2c ja auringon paistetta,upeat puitteet hiihdellä päämäärättömästi ympäri Marttilan soita.Tuuli riepotteli hiihtäjää välillä lähes myrskyn voimalla.


Kyltissä kerrotaan että Haapasuolla on tavattu Riekkoja !!??
Eipä näkynyt,kaksi komeaa hirveä kylläkin rymisteli lähettyvillä.Aamupäivällä taivas oli vielä pilvinen ja muutama lumikuurokin täytti maiseman.

Puoliltapäivin alkoi taivas kirkastua.Hyvä oli hiihtäjän hiihdellä.

Alkaahan tuollainen hiihtely vähitellen huikomaan.Onneksi Marttilan korven eräreitistöllä on loistavia taukopaikkoja joissa on laavut ja polttopuut.
Täällä Lotikonkellarin laavulla on tullut keiteltyä monen monituiset kahvit.Eikä tarvinnut edes itse
puhaltaa henkeä nuotioon,myrskyisä tuuli kyllä huolehti puhalteluista.Iltapäivällä sai jo kaivaa aurinkolasit esiin ja niitä naamalle viritellessä pulpahti mieleen että nyt kyllä pitää olla trendikäs ja otta sellainen selfie.Selfie keppiä ei kylläkään ollut mutta eiköhän tuosta saa selvän ilmankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti