sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Palauttelua

Koville otti tuo kolmenviikon takainen pitkä lenkki.Viikon olin juoksematta,koko ajan päällä pientä ja hiukan suurempaakin yleisväsymystä.Viikko juoksun jälkeen kävin päiväretkellä melomassa.Siitä alkoi olo taas kohenemaan.Viikon verran juoksu oli vielä melkoista takkuamista.Kävin päivittäin juoksemassa lyhyen lenkin,tuntui kevyt juoksu auttavan palautumisessa.Nyt,kolme viikkoa juoksusta,meno alkaa olla jo melko normaalia.
Tälle viikolle kertyi juoksutunteja noin yhdeksän,melontaa  neljä.Lisäksi hyötypyöräilyä kolmisen tuntia.Siitä se taas lähtee.Seuraava kisa taitaa ollakkin sitten Loppiais Rogaing.Kisan pituus on 8 tuntia.Viime vuonna lunta oli 50-60cm.Melkoista kahlaamista oli.Mutta keli kuin keli,innolla odotetaan.

Seikkailunhalun innoittamana törmäsin tälläiseen LINKKIIN. Olisi vielä paikka avoinna souturetkelle.Mutta ei taitaisi matkapahoinvoiva pääni kestää pienessä veneessä suurella merellä.Mutta toisaalta ,kestäähän se kajakissakin...

Tänää oli upea melonta keli.Tyyntä ja pikku pakkasta.Kävin kiertämässä noin neljän tunnin kierroksen tässä lähivesillä.Hieman alkoi jo rannoista jäätyä.Kajakin kannelle jää muodosti kauniita kuvioitaan.


Nenä normaaliakin punaisempana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti